۱۳۹۶ مهر ۱۷, دوشنبه

6 روش برای بالا بردن ctr - سی تی آر


 

سلام چه  توصیه هایی در باره ی  لابرا سئو میدانید.

    منتشر شده در سه شنبه, 05 خرداد 1394 15:43

افزایش ctr

در این مقاله میخواهم به این مساله بپردازم که راه های افزایش ctr چیست و چگونه از این راه رتبه گوگل خودمان را افزایش دهیم .

خب اگر خیلی خوب در مورد ctr نمی دانید اول مقاله ctr چیست را بخوانید.

1 : نوشتن بهترین عنوان : سعی کنید عنوان را طوری بنویسید که علاوه بر اینکه کلمه کلیدی شما را با شکل های مختلف آن در بر می گیرد باعث تحریک خواننده برای کلیک روی آن هم بشود.

فرض کنید شما سرچ می کنید سی تی آر و این مقاله ای که دارید می خوانید در گوگل پیدا میشود . عنوان مقاله این است :( 6 روش برای بالا بردن ctr - سی تی آر ) . خب در این عنوان هم کلمه کلیدی به شکل های مختلف آن (در اینجا هم فارسی و هم انگلیسی ) آمده و هم نوشته 6 روش بالا بردن که کاربر را ترغیب به خواندن مقاله می کنه .

2 : استفاده از ابزار ای نمایشی در نتایج : این ابزارها امکاناتی است که گوگل برای دیده شدن در اختیار شما قرارداده . مثل نمایش عکس نویسنده مطلب در کنار مطلب (که البته گوگل آن را غیرفعال کرده) یا مثل نمایش ستاره در زیر نتایج .

3 : اسپم ننویسید . اگر محتوای بی کیفیت و اسپم تولید کنید کاربران باهوش متوجه می شوند که سایت شما اسپم است و روی سایت شما کلیک نمی کنند .و جدیدا هم ابزارهایی توسط مرورگرها برای شناسایی سایتهای غیر مفید آمده مثلا در موزیلا ابزاری است که کاربران می توانند سایتهایی که اسپم هستند علامت گذاری کنند و سایت شما وقتی برای افرادی که این افزونه را دارند باز میشود و دیگران آن را اسپم کردند برای آن افراد میزان اسپم بودن یا غیرمفید بودن نمایش داده می شود.

4 : کپی نکنید . وقتی یک شخص مثلا دنبال این است که در مورد ctr تحقیق کند و می بیند نتیجه اول گوگل نوشته روش هایی برای بالا بردن ctr و بقیه عنوان ها همین هستند و توضیحات گوگل زیر نتیجه هم برای همه یکی است شخص فقط یکی از سایت ها را باز می کند. اما اگر یک سایت باشد که نتیجه دهم و آخر صفحه اول باشد و عنوان و توضیحات آن با بقیه متفاوت باشد کاربر روی آن هم کلیک می کند و این تاثیر مقاله دسته اول در ctr را نشان می دهد.

5 : مطالب مفیدتر و کارآمدتر بنویسید. قبل از اینکه یک مطلب را بنویسید اول بررسی کنید ببینید این مطلب چقدر متقاضی دارد این کار را می توانید از طریق گوگل پلنر ادوردز انجام دهید.سپس بررسی کنید ببینید آیا مطلب مفیدی در این مورد هست اگر شما فقط در مورد یک وضوع مطلب نوشته باشید بیشترین کلیک را دارید یا اگر از بین مطالب شما بهترین را نوشته باشید بازهم شما بیشترین بازدید را دارید .

6 : مطالب مرتبط با حوزه کاری و تخصصی خودتان را بنویسید .من خودم شخصا اگر دنبال مقاله ای در مورد طراحی سایت باشم سایتی که مربوط به آشپزی است و این مطلب را نوشته حتی اگر مطلبش خوب باشد باز نمی کنم .وقتی کاربر می خواهد در مورد ctr بداند دوست دارد مطلب را از یک سایت متخصص سئو بخواند چون اینطوری به صحت و درستی مطلب اعتماد بیشتری دارد.

منبع: مقاله ی 6 روش برای بالا بردن ctr - سی تی آر  در لابراسئو

۱۳۹۶ مهر ۱۳, پنجشنبه

جستجوی لوکال گوگل و اتفاقات عجیب و گاها وحشتناک

درود چه  چیزی در مورد  سئو میدانید.

 جستجوی لوکال گوگل و اتفاقات عجیب و گاها وحشتناک

    منتشر شده در پنج شنبه, 18 آذر 1395 16:54

جستجوی لوکال محلی دیروز موقعی که داشتم نتایج گوگل یکی از سایتهامون را بررسی می کردم . متوجه شدم فقط نتایج مخصوص به شهر خودمان در مرورگر نمایش داده می شود.

خب قبلا هم در موبایل , گوگل نتایج را بر اساس موقعیت مکانی شما نمایش می داد. البته گاهی اوقات.

اما از دیروز این نتایج به صورت جدی در لپ تاپ ها وکامپیوتر های شخصی هم بر اساس موقعیت نشان داده می شوند . مثلا اگر شما در اراک یا مشهد زندگی کنید اگر جستجو کنید طراحی دکوراسیون بیشتر نتایج برای همان شهر اراک یا مشهد است .

قبلا شما میتونستی در کروم اجازه ندی که سرچ لوکال فعال بشه اما از دیروز چه بخوای چه نخوای موقعیت مکانی شما را در نظر میگیره و بد تر از اون فاکتور رتبه بندی مشخصی هم توی نتایج لوکال یا محلی نداره.

و از همه بدتر گوگل تمام کلمات را بر اساس لوکال نتیجه بندی نمی کنه . بلکه کلماتی که خودش تشخیص میده به موقعیت مربوط میشن را جستجوی لوکال براشون لحاظ میکنه .

مثلا از نظر گوگل در حال حاضر کلمه طراحی دکوراسیون شامل نتایج با جستجوی لوکال میشه اما دکوراسیون نمیشه .

خب این یه جورایی برای کسانی که تجارتشون خیلی گسترده است و محدود به موقعیت نیست یک فاجعه است .

مثلا شرکتهای طراحی سایت در اینترنت برای سراسر ایران خدمات دارن اما از نظر گوگل موقعیت مکانی برای این کلمه اهمیت داره و شروع میکنه نتایج بعضا بی کیفیت شهرها را برای این نوع کلمات نشون میده.

این که گوگل استاندارد خاص و منطقی برای تشخیص دقیق کلمات وابسته به مکان جغرافیایی نداره فاجعه است.

از طرفی چون گوگل تو زبان فارسی قوی نیست اشتباهات زیادی ممکنه توی این تشخیص انجام بده .

در حال حاضر تنها کاری که میشه کرد صبر کردن در مورد این وضعیت هست تا ببینیم گوگل چه تدابیری برای مشکلات این بخش می اندیشه .

منبع:مقاله ی  جستجوی لوکال گوگل و اتفاقات عجیب و گاها وحشتناک در لابراسئو